Cum poți crea un grup Da Vinci în orașul tău?

Poate ai observat oameni cu potențial în comunitatea în care faci parte. Poate vrei ca tu și tinerii din comunitatea ta să începeți să vă dezvoltați în toate domeniile, într-un mod organizat.
Un grup Da Vinci e locul perfect pentru așa ceva. Dacă vrei să creezi unul, contactează-ne. Consiliul Director va numi primul birou care să conducă acest grup, apoi următoarele birouri vor fi alese democratic.
Consiliul director și Bordul de Directori va oferi sprijinul pentru crearea și startul acestui grup.

Ce ajutor pot primi dacă vreau să creez un Grup Da Vinci?

Card image cap
Know how

Training-uri și discuții individuale cu scopul de a învăța bazele pentru gestionarea unui grup Da Vinci.

Card image cap
Sprijin juridic

Orice activitate mai importantă din ziua de astăzi trebuie să aibă în spate o entitate juridică. Pentru a se reuși încheierea de contracte, toate Grupurile Da Vinci vor contracta prin asociația noastră.

Card image cap
Sprijin financiar

Organizarea de proiecte costă, și știm asta. E posibil ca la început, cei mai mulți să fie reticenți ideii de a sponsoriza. Deși se urmărește ca fiecare Grup Da Vinci să devină în timp independent financiar, acestea vor fi ajutate să își pornească activitatea

Card image cap
Publicitate

Grupurile Da Vinci vor putea să beneficieze de capitalul de imagine al The Da Vinci System, pe toate platformele on-line. În plus, se va oferi sprijin pentru crearea de parteneriate cu platformele media locale.

Răspundem cu drag la orice întrebări. Ne poți contacta din secțiunea de Contact.